Budućnost je u digitalizaciji!

11. May 2021.
Deni Zubcevic

Udruženje konsultanata inženjera BiH vas poziva na besplatni webinar na temu:

Budućnost je u digitalizaciji!

Više informacija o edukacijama, kao i link za prijavu dostupni su u nastavku.

Tech Data kao globalni zastupnik Autodeskovih proizvoda u saradnji sa autorizovanim partnerima iz Bosne i Hercegovine, Geoinovom iz Banja Luke i BHS Informatikom iz Sarajeva, organizuje seriju od četiri webinara u toku meseca maja i juna.

Kada: 8.6.2021.
U koje vreme: 10:00-10:40 h

Prijavite se ovdje


Kako da na najlakši način pratite proces projektovanja i imate jasan uvid u sve faze projekta, informacije i procese rada?
Digitalna transformacija se odvija na nezaustavljiv način, dodatno ubrzana usljed pandemije, zasnovana na BIM-u postavlja podatke na prvo mjesto pomoću cloud tehnologije. Povezivanjem podataka sa procesima rada BIM Collaborate omogućava pristup tim informacijama bilo gdje pomoću softverskih alata koji nama odgovaraju.
Kroz ovaj webinar upoznćete mogućnosti BIM Collaborate alata – kako da imate bolju saradnju i koordinaciju sa vašim timom i na koji način možete imati jasan uvid u sjelokupan proces projektovanja.
Webinari su besplatini i edukativnog karaktera namjenjeni: arhitektama, građevincima, geodetama, mašinskim i elektro inženjerima, tehničarima, rukovodiocima projekata, investitorima i svima onima koji učestvuju u realizaciji jednog projekta, kao i studentima. Webinar će biti održan na jednom od zvaničnih jezika Bosne i Hercegovine.
Marina Glišić kao AEC Business Development Manager za nonEU zemlje u Adriatik regiji biće Vaš predavač koji će Vam kroz ove webinare prbližiti najvažnije teme vezane za AutoCAD, Revit i AEC Kolekciju. Marina je arhitekta, rođena u Banja Luci gde je i završila Arhitektonsko-građevinski fakultet 2009. godine i od tada stiče svoja znanja i iskustva kroz praksu u oblasti arhitekture, a sada živi i radi u Beogradu.

see.techdata.com
see.techdata.com
www.bhsi.ba
bhsi.ba
www.geoinova.com
www.geoinova.com