Udruženje inženjera konsultanata Bosne i Hercegovine

AUTODESK DIGITAL TRANSFORMATION DAY 2022 Sarajevo

28.4.2022.
OD 11h DO 16h

Digitalna transformacija uveliko traje. Da li idemo u korak s njom i šta nam ona donosi u našem poslu? Promjene koje smo očekivali da će se desiti kroz nekoliko godina već se uveliko dešavaju u građevinskom sektoru. Kako se digitalna transformacija odvija u Bosni i Hercegovini? Zašto je BIM neophodan i važan u toj transformaciji? Kako i na koji način nam Autodesk softveri pomažu u tome? Kako da sa Autodeskovim alatima ostvarite bolju saradnju, smanjite rizike i troškove poslovanja? Kako da uradite analize i na najbolji način isplanirate poslovanje? Ono što je sigurno jeste da je digitalna transformacija uz BIM neophodna!

Na ova i na još mnoga pitanja ćemo se potruditi da damo odgovor kroz korisnička predavanja. Nakon primjera iz prakse očekuje nas panel diskusija sa temom „BIM – moda ili potreba“ gdje ćemo da popričamo malo o stanju BIM-a u BiH, prednostima, problemima sa kojima se susrećete radeći na taj način u tom okruženju i idejama kako to unaprijediti. A nakon panela dodelićemo i vrijedne nagrade!

Konferencija je namijenjena građevinskim, arhitektonskim, mašinskim i elektro inženjerima, investitorima, izvođačima i svima koji se bave BIM implementacijom.

Rezervišite svoje mjesto na vrijeme jer je broj mjesta ograničen!

Prijava na Konferenciju:

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=tkrhf12POUGEv82K7Q7muWKgYZRkF9NBhy6JcKdmGs1UNkJPWjNISktFQ0VQVlhLVzlJRjQzVUpCRy4u